Unapređenje poslovnih procesa

Upravljaj svojim vremenom i radi više sa manje izazova uz standardne operativne procedure. Pristupi online alatima, procesima uključivanja novih zaposlenih i klijenata, eliminiši kradljivce vremena i prepusti zadatke zaposlenicima znajući da će dostaviti isti kvalitet poput tebe.

Kako ti mogu pomoći?

Analizom svakodnevnih zadataka i poslovnih rezultata definišemo ključne ciljeve koje želiš postići u svom biznisu. Na osnovu njih postavljam korake koje trebaš poduzeti kao i vještine koje je potrebno da tvoj tim i ti savladate kako bi se rast i razvoj poslovanja ubrzao.

Pomažem ti da nastaviš nadalje sa pojednostavljenim koracima uz koje ćeš uštedjeti i do 5 sati sedmično. Implementacijom sistema i procesa olakšavam zadatke koji se redovito ponavljaju na rasporedu i usmjeravam tvoju pažnju na poslove i aktivnosti koji donose nove klijente i veći profit.

Imaćeš konkretan plan predstojećih izmjena nakon kojih ćeš ispunjavati očekivanja zaposlenika i klijenata, dok će balans poslovnog i privatnog života biti očuvan.

Kome je usluga namjenjena?

Ako primjećuješ da ti nedostaje više vremena, novca i slobode kako bi tvoj biznis prešao na viši nivo, onda je pravi trenutak da uz moju podršku uvedeš izmjene u dosadašnji način rada.

Ono što te umara i spriječava da napreduješ možemo identifikovati i riješiti sa sistematizacijom, automatizacijom i procedurama.

Zašto baš ja?

Kao Process Manager radila sam sa dosta malih timova koji su se uspješno izborili sa nepraktičnim navikama organizacije i eliminisali zadatke koji su im remetili fokus. Kroz godine pokušaja i pogrešaka, pronašla sam učinkovit način za optimiziranje svakodnevnog posla i uštedu vremena kod malih preduzeća.

Bogato poslovno internacionalno iskustvo mi je donijelo širu sliku u pogledu biznisa, zbog čega ti mogu pomoći da spoznaš neke nove uvide i izmijeniš trenutno poslovanje. Cilj mi je da te kao klijenta uključim i edukujem u svaki dio optimizacije poslovanja koji ćemo skupa prolaziti.

Usluge unapređenja poslovnih procesa

Upravljanje vremenom i zadacima

Za dalji razvoj poslovanja važno je postaviti sisteme sa kojima se prepoznaju prioriteti, definišu vremenski okviri završavanja zadataka, kao i struktura koja podržava tvoj tim i tebe da ispunite dnevne obaveze. Plan je da uigrano obavljajte više stvari za manje vremena.

Uključivanje novog člana tima

Upoznavanje novog člana tima sa tvojim načinom poslovanja omogućava da se period prilagođavanaja ubrza, kao i da zaposleni što prije stekne sigurnost u radu na toj poziciji. Sistem uključivanja ne remeti funkcionisanje ostalih zaposlenih, jer je plan uvođenja unaprijed osmišljen.

Sistematizacija poslovnih procesa

Radi povećanja produktivnosti i dostizanja autoriteta u tvojoj branši trebaš uvesti red u sve tokove radnog procesa. Sticanje sigurnosti i kontrole, čak i u neplaniranim situacijama, počinje sa postavkom svih stvari na svoje mjesto, tako da znaš šta, kad, kako i gdje treba da se obavi.

Uključivanje kliijenta

Najvažniji zadaci na početku saradnje sa novim klijentom su: ostaviti dobar utisak, precizirati način buduće komunikacije i uputiti ga u procese rada. Na ovaj način ne samo da gradiš povjerenje klijenta, već pomažeš svom timu i sebi da sa povećanjem obima posla neometano završavate zadatke jer novi korisnik zna kad i šta može očekivati od vas.

Automatizacija poslovnih procesa

Održavati kontinuitet i isporučivati očekivani kvaliteta usluga ili proizvoda znači da fokus većim dijelom dana imaš na ovim zadacima. Revizijom poslovanja automatizujem sve što program može da radi umjesto tebe jednostavnim i prilagođenim aplikacijama.

CRM sistemi

Upravljanje odnosima sa klijentima (Customer Relationship Management) je strategija uz pomoć koje se gradi poštovanje i lojalnost kupaca. Uvođenjem jednostavnih procesa pomažem biznisima da izgrade odnose, olakšaju procedure, unaprijede korisničku uslugu i povećaju profit.

Unaprijedi svoje poslovanje

de_DEGerman