Upravljanje vremenom i zadacima

Povećaj svoju produktivnost i ispoštuj dogovorene rokove sa dobrom organizacijom obaveza u danu. Pristupi efikasnim pravilima koje prilagođavam tvom biznisu i poslovnim ciljevima.

Šta podrazumijeva usluga?

Saradnju započinjem analizom uspjeha koji se postigao dosadašnjim radom. Na ovaj način slažem dalje poslovanje prema tim podacima kako bismo tačno znali šta funkcionira i čega treba raditi više, odnosno sa kojim zadacima gubiš vrijeme.

Sve prijedloge koje nadalje dajem se temelje na definisanim brojkama, konkretnim rezultatima i budućim ciljevima. Imajući to na umu zajedno prolazimo kroz poslovne obaveze koje se ponavljaju u rasporedu i označavamo prioritete prema važnosti. Pored toga, definišemo vrijeme za koje se očekuje da se zadaci i ispune da bismo znali sa kojim vremenom raspolažemo za dalju organizaciju.

U toku izrade procesa kreiram sistem koji će te podržavati i motivisati u svim dnevnim obavezama zbog kojih tvoj biznis napreduje. Takođe, postavkom plana optimizacije preciziramo područja koja su ključna za dalji rast. Najvažnije je da se u periodu promjena posvećeno i strpljivo vraćaš ovim zadacima, sve dok ne primijetiš prve pozitivne rezultate kada radiš više za kraće vrijeme.

Koje probleme riješava i kako ti može pomoći?

Većini vlasnika biznisa izostaje rast i razvoj poslovanja, jer svoje vrijeme često troše na zadacima koji ne donose veći profit. Ukoliko se svakodnevno uključuješ u svaki aspekt poslovanja, znači da previše pažnje posvećuješ onim dijelovima posla koji ne utiču direktno na prodaju i klijente.

Biznis zbog toga stagnira, dok osećaj kontrole nestaje. Kada savladaš vještinu upravljanja vremena radićeš na aktivnostima zbog kojih biznis raste, oslobodićeš se stresa i donositi bolje odluke.

Unaprijedi svoje poslovanje i postiži više za manje sati

de_DEGerman