Edukacije

Kursevi

Kursevi su kreirani u formi video zapisa sa opcijom preuzimanja radne sveske sa kojom možeš aktivno pratiti, analizirati, popisivati i osmišljavati najbolje prijedloge za tvoj biznis. Trenutni način organizacije možeš transformisati i riješiti poteškoće koje su te do sada sputavale da u danu radiš ono što je najvažnije da bi biznis napredovao.

Radionice

Radionice za preduzetnike i zaposlene su pokrenute da bi se najčešće greške i porblemi detaljnije proučili, a zatim i uklonili. Cilj mi je da tvoj tim i tebe sprovedem kroz uputstva koje se mogu lako primijeniti i pratiti, zbog čega ćeš naučiti kako da efikasnije upravljaš pozadinom svog poslovanja.

Koučing sesija

Za sve vrste personalizovanog rada i napredovanja biznisa zakaži konsultacije. Što više budeš pojednostavio/la svoju organizaciju u danu, to ćeš bolje rukovoditi svojim vremenom, poslovnim zadacima i važnim odlukama. Ako si preduzetnik/ca, poseduješ firmu ili manji biznis tu sam da ti sa dobrom pripremom ponudim rešenja: kako da ti biznis istovremeno donosi profit i slobodu.

de_DEGerman