CRM sistem

Izgradite i održavajte povezanost sa svojim kupcima koristeći tehnologiju upravljanja odnosima sa klijentima. Razvoj ovog dijela biznisa pokreće komunikaciju i lojalnost kupaca, što utiče na povećanje profita.

Šta podrazumijeva usluga?

Upravljanje odnosima sa klijentima (Customer Relationship Management), poznatiji kao CRM sistem je usluga koja se postavlja u saradnji sa IT kućom. Uspostavljen CRM sistem uključuje korisničku podršku, marketing i prodajne aktivnosti sa kojima se upoznaješ i njeguješ svoje klijente. Riječ je o konkretnim koracima, uz čiju pomoć svakom klijentu daješ osjećaj personalizovane interakcije. Strategija uključuje i bilježenje podataka o klijentima koji se koriste za bolje planiranje poslovnih odluka.

Tokom procijene tvog biznisa identifikujem bitne procese za tvoj CRM sistem, i određujem za šta i kako treba da ga koristiš. Nakon tehničke aktivacije CRM sistema tu sam kao podrška u komunikaciji sa IT kućom koja ga je ugradila. Takođe, nudim savjetovanje i trening zaposlenih na početku korišćenja kako bi se sistem maksimalno iskoristio.

Koje probleme rješava i kako ti može pomoći?

Ručno praćenje potencijalnih kupaca ti već sad oduzima dosta vremena, a broj komunikacija koje imaš u danu počinju da te iscrpljuju. Sve ovo utiče na prvi utisak koji ostavljaš kod potencijalnih klijenata i razočaranja koje postojeći kupci mogu da osjete. CRM sistem služi kao podrška biznisu za njegovanje zadovoljnih kupaca i postizanje dugoročnih saradnji.

Upravljanjem odnosima sa klijentima ostvaruješ bolje korisničko iskustvo, povećan broj saradnji, razumjevanje šta funkcioniše, šta možeš da poboljšaš i pozitivno utičeš na produktivnost.

Unaprijedi svoje poslovanje ciljanom komunikacijom sa klijentima

de_DEGerman