Uvjeti korištenja

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s ovim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja. Lejla Josipović zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete poslovanja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici lejlajosipovic.com
Prodavatelj je Lejla Josipović sa sedištem Nanette-Bald- Str. 45 81245 München. Korisnik je posjetitelj ovih stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne ili debitne kartice.
Dostava se vrši elektronskim putem, dodavanjem kupljene edukacije u vaš profil na stranici lejlajosipovic.comi slanjem potvrde o kupnji putem emaila.
Vlasnik registrirane domene lejlajosipovic.com je Lejla Josipović.
KUPOVINA I REGISTRACIJA
Na lejlajosipovic.com internetskoj stranici morate se registrirati kako biste polazili ili kupili edukaciju. Ovaj korak je potreban radi povezivanja kupljene edukacije s vašim profilom i mogućnosti pregledavanja iste.
PLAĆANJE
Na lejlajosipovic.com internetskoj stranici možete platiti karticama preko Stripe servisa.
PRIMJEDBE I PRIGOVORI
Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, internetska stranica lejlajosipovic.com (Lejla Josipović) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz kupovinu edukacija šaljete na email adresu info@lejlajosipovic.com.
Po primitku prigovora potrošača potvrdit ćemo primitak pisanim putem te ćemo odgovor dati, u pisanom obliku, u roku od maksimalno 15 dana.
Obzirom da 100 % stojimo iza naših proizvoda, povrat kupljenih tečaja možete izvršiti u roku 30 danih dana sukladno uvjetima navedenima niže.
30 DANA ZA POVRAT
U slučaju reklamacije i nezadovoljstva kupljenom edukacijom, molimo vas da nam se javite u roku od 30 dana od kupovine edukacije emailom na info@lejlajosipovic.com
U reklamaciji svakako navedite očekivanja koja su komunicirana na stranici edukacije, a nisu ispunjena u samoj edukaciji, jer u suprotnom nećemo moći uvažiti reklamaciju.
Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno kupcem edukacije u najkraćem mogućem roku (najkasnije 15 radnih dana).
IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA
Lejla Josipović se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lejle Josipović i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više o našoj politici privatnosti.
ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA
Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.
OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA
Naša internet stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice lejlajosipovic.com slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u na ovom linku kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.
INFORMACIJE
Naziv: Lejla Josipović
Adresa sjedišta: Nanette-Bald- Str. 45 81245 München
Adresa elektroničke pošte: info@lejlajosipovic.com
Info telefon: +49179 79 45 965
Sva pitanja vezana uz kupovinu edukacija možete slati na email: info@lejlajosipovic.com
Poslovni račun otvoren u PENTA by solarisBank.

hrCroatian