Automatizacija poslovnih procesa

Postigni više u danu koristeći alate koji rade za tvoj biznis. Programi i aplikacije za automatizaciju sa kojima ćeš uštedjeti vrijeme i smanjiti faktor ljudskih grešaka.

Šta podrazumijeva usluga?

Procijenom trenutnog poslovanja dajem prijedloge oblasti koje se mogu automatizovati. Cilj mi je da zadatke koje radiš po fiksnom rasporedu ili ih često ponavljaš, postavimo u aplikacije i softvere da ih oni obavljaju umjesto tebe.

To mogu biti automatski odgovori na mejl, zakazivanje sastanka ili organizacija poslovnih računa. Mogućnosti su velike i sve zavisi šta je tvom biznisu u ovom trenutku neophodno za napredovanje. Uz moju podršku zaključujemo koji se zadaci automatizuju i biramo alate koje češ implementirati, nakon čega slijedi trening tima za predstojeće promjene.

Koje probleme riješava i kako ti može pomoći?

U danu trošiš previše sati na zadacima koji ti ne donose veći prihod, dok neorganizovanost stvara troškove. Veliki dio posla radiš pješice, odnosno manuelnim postupcima zbog čega ti često ljudska greška remeti planove. Međutim, ove izazove možeš izbjeći i bez dodatnih radnika ili radnih sati.

Automatizacijom zadataka ćeš efikasnije upravljati vremenom, postizati ciljeve uz manje napora i napraviti balans privatnog i poslovnog života.

Unaprijedi svoje poslovanje sa pouzdanim aplikacijama

hrCroatian