Poduzetnici pažnja, pažnja!

Usmjeriću ti biznis na rast i razvoj organizacijom onoga što te u poslu najviše koči… Garantujem!

Evo i na koji način to postižem...

Koliko je važno organizovati biznis?

Ukoliko u svoj način rada ne uključiš automatizovane sisteme i precizno upravljanje zadacima može se desiti da kao vlasnik:

Sve ove situacije možeš izbjeći preciznom organizacijom koja ti unapređuje biznis i olakšava život.

Šta donosim tvom biznisu?

Unaprijeđen rad svih članova tima i dragocjeno vrijeme za poslove zbog kojih biznis evoluira

Kako to radim?

1.

Zakaži besplatne konsultacije

Klikom na dugme ispod možeš zakazati svoje besplatne 15-minutne konsultacije sa mnom. U samo nekoliko sekundi odredićeš datum i vrijeme kada ti odgovara da se čujemo.

2.

Definisanje izazova u tvom biznisu

Cilj koji želimo postići na konsultacijama je da definišemo izazov koji ti trenutno stvara najveći zastoj, i ne donosi razvoj i profit. Analizom procesa dobijam neophodne informacije za našu jednočasovnu sesiju.

3.

Postavljanje smjernica u sat vremena sesije

U nastavku saradnje ugovaramo jedan sat sesije tokom koje ti dajem smjernice i alate pomoću kojih ćeš eliminisati prekomplicirane zadatke. Ovo je prilika da uz moju podršku olakšaš procese do svojih poslovnih ciljeva.

Kolika je cijena?

Cijena zavisi od toga koliko tvoj biznis treba da se organizuje i količine mog angažovanja. Na besplatnim konsultacijama sa mnom ćeš imati priliku da detaljnije objasniš izazove sa kojima se trenutno susrećeš, nakon čega ćemo zajedno izdvojiti jednu stvar koju želiš riješiti na našem sastanku, i spram toga definišem cijenu.

Ko sam ja?

Mentorica produktivnosti orijentisana na uspjeh malih i srednjih preduzeća

Godinama unazad sam pokušavala da napravim balans između porodičnog i poslovnog života, samo da bih dobila koji sat više u danu. Ipak, pored svih poznatih načina i traženja pomoći nisam uspijevala da sebi oslobodim dovoljno vremena za ono što su mi bili prioriteti.

Pored svega toga sam i dalje nastavila da se edukujem i da konstantno isprobavam naučeno u praksi, kako bih sebi i svojim klijentima priuštila uspjeh koji nam može donositi rezultate sa istim brojem zaposlenih i sa manje radnih sati.

Zbog toga sam u jednom trenutku, nakon decenije iskustva u organizaciji postavila na sto sve lekcije i počela bilježiti najbolje od najboljih. Nakon detaljne analize, testiranja i razvijanja došla sam do jednostavnih i primjenljivih rješenja.

Znam kako unijeti red u radne procese!

Želim sada to isto učiniti i za tvoj biznis. Automatizacijom i sistematizacijom radnih procesa koji te koče povećat ćeš svoju produktivnost i usmjeriti se na rast biznisa.

Pogledaj šta drugi kažu o meni

Ana Matulić
Opg Matulić Pašman

www.opgmatulic.com/hr

www.opgmatulic.com/hr

Imala sam problem sa papirologijom, administracijom, automatizacijom i sistematizacijom. Imala sam problem sa računima, dokumentacijom, zapravo imala sam problem sa papirnatim djelom poslovanja . Surađivala sam sa Lejlom koja mi je pomogla postaviti sistem /program koji najviše odgovara i pomaže u rješavanju mojih papirnatih problema. Lejla je našla program za mene, pomogla mi je da ga implementiram, da se naučim raditi u njemu.
Nakon toga sam shvatila što znači automatizacija i sistematizacija poslovanja i koliko život može biti jednostavniji kad te dosadne zadatke obavljaš brže. Preporučila bi Lejlu i njezine usluge svima onima koji muku muče sa svojim poslovanjem i gube previše vremena na papirologiju, mailove , račune , ulazne i izlazne troškove.

Martina Dumančić
Vlasnica slastičarnice M&M u Zagrebu

www.mim.hr

www.mim.hr

Dugo sam razmišljla o tome kako da si pojednosavim poslovanje, kako bi sve narudžbe mogle biti povezane i vidljive u svakom trenutku te da se mogu izmjenjivat bez obzira gdje se ja nalazila te da su vidljive mojim djelatnicima u svakom momentu.
No tu moju viziju nitko nije razumio i svima je to bilo nemoguće dok nisam upoznala Lejlu koja me je na prvu razumjela što želim i kako to treba postaviti da meni i mom timu olakša i ubrza poslovanje. Malo je reći da samo zadovoljna, oduševljena sam kako je to Lejla napravila i kako je sve jednostavno. Sada je naručivanje i praćenje naružbi vrlo jednostavno, a da ne kažem da vrijeme koje nam je Lejla uštedila je neprocjenjivo.
Svima koji žele unaprijedi i pojednostaviti procese u svom poslovanju te dobiti više vremena što je danas jako važno bih preporučila Lejlu. Brzo, bezbolno i efikasno, prva suradnja toga tipa kojoj sam se radovala jer sam znala da će završni efekat biti za 10 i stvarno je tako !

Blaženka Mičević
Agrodet

www.agrodet.hr
www.blazenkamicevic.hr

www.agrodet.hr www.blazenkamicevic.hr

Lejlina radionica mi je otvorila jedan novi svijet kako da si olakšam život i poslovanje kroz automatizaciju poslovanja. Konkretno primjeniti ono što naučiš na radionici je način kako da si oslobodiš vrijeme u danu ali i smanjiš stres od možda hrpe mailova koji su neodgovoreni. Lakši i jednostavniji način organizacije sastanaka, pisanja ponuda i izdavanja računa za mene je bio stvarno veliki izazov kojeg mi je Lejla pomogla razrješiti, jer najvažnije sad to mogu delegirati svojim zaposlenicima. Ali najbolje od svega mi je alat za praćenje vremena na projektima i određenim klijentima. Otkriće je bilo koliko imam neplaćenih aktivnosti u danu. Hvala ti Lejla na velikoj pomoći.

Aleksandra Ivanac
Develor Zagreb

www.develor.hr

www.develor.hr

Uštedjela si mi najmanje tri sata u danu, vjeruj mi.
Ako nam i ne trebaju momentalno svi alati, trebat će nam u budućnosti i zato ih je dobro imati na jednom mjestu. Pomažu nam da budemo brži i efikasniji u odgovaranju na emailove, zakazivanju sastanaka i odgovaranju na iste i još mnogo toga što olakšava poslovanje. Trello znam od prije, no sada sam ga počela koristiti za svoj svakodnevni rad i praćenje odrađenog, a sve rezultira da na jednostavan način mogu pratiti svoj napradak. Prezadovoljna sam

Dragana Repac
Virtuelni asistent

www.draganarepac.com

www.draganarepac.com

Bila sam deo radionice u maju mesecu… Radionica je ispunila sva moja očekivanja i više od toga. Lejla je fenomenalna i puna predivne energije, zaista se vidi da voli to što radi i nije joj teško bilo neke stvari i nekoliko objasniti ili pokazati. Sa radionicom sam prezadovoljna, mene je pokrenula u pravom smeru.
Pomogla mi je da shvatim koji su to kradljivci vremena, da napravim pregled obaveza i da se mnogo bolje organizujem. Dopali su mi se svi moduli, a za svoj biznis definitivno najviše mogu da koristim deo o automatizaciji. Pokazala mi je kako da iskoristim Gmail do kraja, kako da napravim Onboarding stranicu i još mnogo drugih korisnih stvari, koje će mi pomoći da ostanem organizovana. To je svakako uticalo i na moj biznis, jer klijenti više ne čekaju da im odgovorim na mejlove, jer sam sada u potpunosti spremna na pitanja i organizovana 🙂
Već sada mogu da kažem da mi je biznis 30% organizovaniji, a trudiću se da to još više povećam.Lejla mi je uštedela minimum 2 sata na dnevnom nivou pokazujući mi ove cake.Puno ti hvala na svemu, zaista mi je čast što sam bila deo ove divne radionice.

Garancija

Ne gubiš ništa sem najvećeg izazova u tvom biznisu

Na jednočasovnoj sesiji češ dobiti jasne smjernice kako da transformišeš svoj biznis, ali to uključuje i tvoje angažovanje i primjenu svih alata i prijedloga na koje sam te uputila.

Ukoliko nakon dvije nedjelje od sesije i pored uloženog truda imaš poteškoće u postavci i upotrebi direktiva, ili ti plan ne donosi očekivane rezultate garantujem ti dodatnu BESPLATNU sesiju.

14 dana je dovoljno dug period da primjenom preciznih smjernica uočiš boljitak u organizaciji i osjećaj da sada bolje nego ikad upravljaš svojim vremenom. Na ovaj način svakako ne rizikuješ ništa, dok je eliminacija kradljivca vremena garantovana.

Šta slijedeće treba da uradiš?

Ako se prepoznaješ u scenariju kroz koji sam i sama prošla, možda ti dobro posloženi zadaci koji ti donose nove klijente, veći profit i vrijeme za tvoje prioritete u danu djeluju malo vjerovatnim.

Međutim, to je vjeruj mi zaista moguće!

Sve što treba da uradiš sada je da klikneš na bilo koje dugme na stranici i odrediš datum i vrijeme za tvoje besplatne konsultacije. Upravo tamo te čekam u dogovoreno vrijeme kako bih te uputila u kvalitetniji način i primjenljive korake do uštede vremena, ali i budžeta.

Ukoliko se ipak odlučiš da ne nastaviš saradnju (iako uz moju garanciju ako ne ostvariš željene rezultate nakon 14 dana dobijaš još jednu sesiju potpuno besplatno), nakon konsultacija ćeš imati dobar orijentir koje zadatke možeš reorganizirati zarad ostvarenja ciljeva uz manje napora i dobijaš besplatan vodič 12 stvari koje već danas možeš automatizirati. 

Ovo je trenutak odluke!

Ako si u potrazi za nekim od koga očekuješ da uloži napore u tvoj biznis više od tebe, i prepustiš palicu za organizaciju bez tvog entuzijazma i iskoraka, onda nisam idealni saradnik za tebe.

Ali, ako tražiš nekoga ko ti može pomoći da definišeš najveće kradljivce vremena u biznisu, kako da odradiš posao tako da ti se ne preliva u porodičan život i ostvariš uspjeh sa istim brojem zaposlenih i manje radnih sati onda si na pravom mjestu.

Sva prava zadržana © 2022 Lejla Josipović